Бившият руски президент Дмитрий Медведев изрази жлъчно днес ненавистта си към

...
Бившият руски президент Дмитрий Медведев изрази жлъчно днес ненавистта си към
Коментари Харесай

Медведев избухна. Кой иска смъртта на Русия

Бившият съветски президент Дмитрий Медведев изрази жлъчно през днешния ден " ненавистта си " към " дегенератите ", които " желаят гибелта на Русия ". Изказването му илюстрира втвърдяването на тона от страна на някои висши представители в Москва в разгара на настъплението против Украйна, съобщи Франс прес.

" Често ме питат за какво постовете ми в " Телеграм " са толкоз внезапни. Отговорът е, че ги мразя. Това са копелета и изроди. Те желаят гибел за нас, за Русия. И до момента в който съм жив, ще върша всичко за това те да изчезнат ", написа в същата платформа 56-годишният експрезидент, без да посочи кого има поради.

Медведев, който е непосредствен съдружник на сегашния държавен глава Владимир Путин, беше президент от 2008 до 2012 година и министър председател от 2012 до 2020 година Сега той е заместник-председател на авторитетния Съвет за сигурност.

Смятан преди за сдържан в изявленията си човек, от началото на съветското нахлуване в Украйна той се наложи като един от най-яростните критици на западните страни, въвели наказания против Москва.

Миналия месец той осъди " безумните " стопански наказания против Русия.

Италианският външен министър Луиджи Ди Майо изрази безпокойствие от изявлението на Медведев в Телеграм за враговете на Русия, съобщи ТАСС, представена от " Фокус ".

" Изявленията на Медведев са доста съществени и рискови. Това са неприемливи думи, които мощно ни безпокоят и заради обстоятелството, че идват от заместник-председателя на Съвета за сигурност на Русия. Това не е знак за разговор, не е блян към прекъсване на огъня, не е опит за възобновяване на мира, а са недвусмислени думи на опасност към тези които упорито се стремят към мир ", съобщи Ди Майо, представен от АНСА.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР